lördag 17 september 2011

Vi har ett resultat :)




Efter en trött och totalt virrig morgon så kom vi iväg till Gagnef- Floda. Försenade och i rejäl dimma. Tur att en jag känner var där som kunde berätta att jag var på väg. Gillar verkligen inte att vara ute i väldigt dålig tid ;) Det gör mig lite på dåligt humör och det blir inte bättre av att frukosten var nerkastad i väskan för att ätas på plat. Men jag var trotts allt strul på morgonen rätt lugn. Kamelerna var inte lugna. De sprang runt och pepp här hemma för det var ju nått på gång.


Väl på plats så gjorde de det de gör bäst. Skäller och skäller lite till. Bråkiga kameler har jag när jag åker bort.


Astrid först ut och på uppvärmningen var hon helt underbar och hoppade och studsade och följde med så fint. Uppvärmningen var utan och med koppel och hon sprang inte iväg en gång. Stolt matte fast retning fanns. Men på planen så händer nått. Jag vet inte vad det är men det kan vara jag som beeter mig totalt annorlunda än när vi tränar. Måste ta och utvärdera det här och komma på vad som felar. Men vi blev godkända och ni kan se filmen på oss här neranför. Domaren tyckte att vi hade ett fint sammarbete men att astrid saknade glöden. Hmm jag håller inte riktigt med. Hon är med och viftar på svansen och tycker att det är lite halv roligt kanske. Jag tror att problemet är mig.



Så var det dax för Maysan i JA fortsättingsklass. Slog mig själv på fingrarna att jag kan ju inte gå runt och fega heller. Tränade snurr innan tävlingen coh det gick galant men på själva tävlingen gick det inte alls hahaha. Hon var så taggad att hon inte hade en tanke på att snurra alls till nått håll. Alla skyltar gick fin fint och hopp över hindar gick även det fin fint. Hon laddade inte järnet framför och hinder har vi aldrig tränat på rally så jag är klart nöjd. Jag var livrädd för att hon skulle ladda och sedan dra iväg på ett glatt ärevarv. Vid skylten där hon ska sitta framför och sedan till vänster sida så hoppade hon upp på mig för det var ju bara så kul. Maysan var så glad idag och fick som kommentar att hon var lite för på hugget. Men det är ju helt klart bättre än att hon inte är det alls. Synd nog igen film men minnet finns i hjärtat. Maysan fick 80 poäng och med en godkänd snurr hade det ju blivit mycket mera


Maysan är ju nu första faraohunden att starta i fortsättningsklass med godkänt resultat. Hon är duktig och fin min snart 9 åriga dam. Är så glad att hon får visa vad hon kan även fast hon är till åren. Kul tycker hon att det är också.










Jag och Astrid den lilla sötnosen



2 kommentarer:

Siriosmilla sa...

Grattis! Vi har samma problem. När vi kommer in på plan tappar vi både kontakten och glädjen. Nackdelen med rallyn är att det inte finns något ställe att samla ihop hunden och börja om igen. Lycka till i fortsättningen!

Ann-Margret & Vinja sa...

GRATTIS :) Vad duktiga ni är :)

Roligt att Maysan var första faraohunden i fortsättningsklass :)