fredag 2 september 2011

sliten matte

Ja om jag måste erkänna det så har den här veckan varit hemsk. Så mycket att ta in och jag har varit så himla trött. Promenader, promenader, promenader är det enda som har funnits på schemat hundmässigt. Ja jag har inte orkat angagera mig i nått annat. Har varit i skolan alla dagar den här veckan och informationen och pluggning har sprutat in i hjärnan och kämpar tappert på att vara kvar :) Det är en tuff linje jag har gett mig in på..pust så det är bara att ligga i. I helgen är det 60 sidor Karl Marx som står på schemat. Tunga grejer eller hur ;)


Har annars mailat och mailat för att försöka få till en grej och jag ska erkänna att det inte har gått speciellt bra. Hemligt är det i alla fall ett tag till. Kanske berättar sedan och kanske inte. Det beror på hur det utfaller sig. Nu fick ni nått att fundera på ;)


JOO har ni provat bloggers nya gränssnitt? Jag tycker att det verkar toppen. Man kan ju göra tidsinställda inlägg. Det är ju bara super. Man kan skriva ett inlägg på kvällen för att puplicera på morgonen. Helt suveränt :)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det jobbigt när man inte riktigt orkar med? Men våra hundar får nog tillräckligt med aktivitiet i slutändan.

Arlo sa...

Jamen, det klart att plugget måste få ta tid nu. Ha så trevligt i helgen tillsammans med Marx :-)