torsdag 15 september 2011

En bra dag

Började dagen med att måla lite på vårat kamelhus. Vi håller nämligen på att byta panel på det. Det kommer att bli så fint. Sedan gav vi oss ut i skogen på en promenad jag och kamelerna. Husse slet vidare med huset. När vi gick där och filosoferade så tänkte jag man kanske ska kolla lite efter svamp och direkt jag började kolla så hittade jag trattisar. Helt otroligt jag har inte direkt svampögon. Plockade lite här och där och när jag hade hittat några riktigt stora så överaskade gud oss med att låta det börja spöregna. Så där låg jag på knä och kamelerna sprang runt och ville hem. Men jag kunde ju inte lämna svampen ;)

På kvällen har vi tränat lite och jag började med Maysan och Astrid fick kolla på. När det sedan var hennes tur var hon så taggad att hon mest studsade runt och var så sugen på att jobba. Flera gånger idag så satt hon sig självmant bredvid mig. När hon är så alert hemma så funderar jag ju varför det blir så konstigt när vi tävlar. Måste fundera mer på det där och utvärdera på lördag när det är dax igen. Kanske tar jag ut henne för tidigt det kan vara så. Att hon hinner kolla in allt annat.

Sedan var det dax för kvällsmaten och ja i kväll gick den i. Tack, tack, tack . Torrisar, ris och buljong var kvällens försök som gick hem :) Hon åt med god aptit. Nu måste jag komma på nått nytt till i morgon. Hmmm får sova på saken






1 kommentar:

Nina sa...

Det är så mysigt att gå och leta svamp nu på hösten. :)