tisdag 20 september 2011

Nu väntar vi på kvällsmaten

En annan bloggare svängde förbi oss idag och gav oss en korv med klass hundfoder. Som är ett färskfoder. Så nu ligger den i kylen och tinas inför kvällsmaten. Ska bli mycket spännande och se vad Maysan tycker om maten. Jag är både hoppfull och tveksam så det får utvisa sig. Ibland är hon inte så förtjust i rått kött. Astrid där i mot var mycket nyfiken när jag höll på med korven. Maysan låg i soffan och visade noll intresse. Så jag hoppas att den luktar riktigt gott om några timmar så hon bara mumma mums.

Den snälla bloggaren var Ulrica med hundarna Asta och Freja. Men i min mobil heter hon Ulrica Giraff ;) HÄR hittar ni Ulricas blogg.

3 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Håller tummarna att dom gillar färskfoder. Dom flesta brukar älska det, men tyvärr så finns det en hel del som inte gör det heller.

Men även i färskfoder världen finns det ju en massa olika sorter, så om dom inte gillar denna så kan dom ju tycka om en annan sort.

Ska bli spännande höra hur det gick sen då.

Ha en bra dag nu du och dina flickor :)

Kram

Siriosmilla sa...

Hoppas att dina hundar gillar maten! Jag har provat men det blev inte så populärt här. Ibland ger jag Nordic färskfoder. Den ena hunden älskar det, men den andra (som är dålig på att äta) äter ibland och ibland nosar hon på maten och går därifrån!

Lycka till med mattesterna!

becca & olga sa...

Mm smaskens med färskfoder! Vad tyckte de sedan då?? ;)