tisdag 27 september 2011

Tårtan är severad.


Tårtan består av en bit blodpudding. Ett lager med leverpastej och så morötter som topping. Det verkade helt klart falla kamelerna i smaken. Då åt så det stod härliga till. Astrid fick för ovanlighets skull först i stället för sist så Anka blev lite desperat :) Maya var så sugen att hon tröck in hela biten med blodpudding och fick sedan hosta upp den. Anka försökte desperat få lite mer tårta genom att försöka sno från sina kompisar. Så kamelfester kan gå vilt till :)

8 kommentarer:

Lisa sa...

Ja, vi är väldigt glada i "vår" lilla grop. Den är betydligt mindre än den i rembo.

Ett stort grattis till Astrid!!!

Arlo sa...

Haha, vilken underbar fest!
Morötterna skulle spottas ut så långt det går om det skulle bjudas såna här. Men resten skulle slinka ner otuggat!

Anonym sa...

Hej,
Vilken smarrig tårta den skulle mina vovvar gilla. Tack för dina kloka ord i min blogg, det har känts tungt men nu har jag börjat se ljuset i tunneln. Jag har kommit fram till att Asta behöver lugn och ro nu under löpet och som uppfödaren säger: hon är i en känslig ålder nu. Kram

Zallek - Kellaz sa...

Var det något spec som firades? Är det fest ändå kanske? Räven skulle skippa morötterna men resten låter gott tycker han.

Zallek - Kellaz sa...

Såg förresten tre fina kameler med matte i Appell idag. Kul!

Ann-Margret o Vinja sa...

Vilken fest det blev för kamelerna.
Men så dom är flickorna då, unnar inte födelsedagsbarnet att äta först. Kan tänka mig det gick vilt till och matten fick vara med och styra upp lite så inte Astrid blev utan.

Quila o Ronja sa...

Mums, vad gott!!!

Linda sa...

vilka mumsiga tårtor!