tisdag 20 september 2011

Så hur gick det med kvällsmaten ?

Kan berätta att Astrid visade intresse för den djupfrysta korven redan när den kom innanför dörren. Sedan har hon kollat på lådan i kylskåpet. Maya har t.o.m slickat på den lilla plastbutten där färkfodret låg och tinade. När det sedan var dax för mat så var båda hundarna väldigt intresserade. Astrid slängde i sig sin i ett nafs och Maya var lite tveksam som jag hade lagt den på kulorna :) Men hon åt upp hela :) Så imorgon ska jag nog åka en tur till Borlänge och handla en låda. Om inte Maysan i framtiden vill ha så vill nog Astrid och Anka ha lite :) Anka skulle bli lyrisk och nu fick hon ju inte vara med som hon är i fjällen :) på semester.


Det som glade mig mest var att det inte luktade så mycket. Provade att ge min collie fodax men jag fick då gå och spy på toaletten när jag höll på med det. Min dåvarande sambo fick hålla på med fodret och jag slängde bara snabbt ner det i matskålen. Jag är väldigt känslig på lukter som inte luktar godis :) Så fodax kommer aldrig mer innanför min ytterdörr.


2 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad kul att dom gillade maten :) Har också testat Fodax och det luktar inte så gott :(
Skiljer faktiskt en del mellan dom olika sorterna.
Mina föräldrar ger sin hund Klass och Vinja får Prima blandat bland sina kulor och jag tycker Klassen luktar mera än Prima.
Sen det jag tycker är fördel med Priman är att Vinja som inte får så jätte mycke att den håller sig 3 dygn i kylskåpet vilket inte Klass gör. Den måste förbrukas inom 24 timmar. Tror även att Priman är billigare, men det kanske beror på var man köper den.

Men jätte bra att du hittat nått som kamelerna gillar :)

Anonym sa...

Härligt att vovvarna gillade fodret. Tyvärr får du åka ända till Falun och köpa det, nej förresten jag tror att siljan zoo i Borlänge säljer det åxå. Men i Falun kostar en låda 179 kr. Jag vet inte vad Siljan zoo tar för pris.