torsdag 22 september 2011

Stora intressen

Min oldie Anka har ni kanske funderat var hon har tagit vägen. Men det är så att i nästan två veckor nu har hon varit på spa och kli semster eller Anka kanske vill kalla det ta alla lämlar som finns i fjätervålen. Alltså jakt semester. Min mamma inte bara haft det mysigt utan hon har även fått agera plocka ur död lämmel ur munnen på hungrig kamel. Inte allt för mysigt. Anka lär ju få sig en avmaskning när hon kommer hem och ett bad så vi inte får hem någon vidrig mask i vårat hem.

Igår berättade mamma en roligt grej. Anka har i ett tag hållit på med att får jag inte gå dit jag vill då sätter jag mig ner. Igår så drog hon iväg till ett ställe och stoppade ner nosen i ett hål. Mamma försökte då få bort henne och det slutade med att Anka satt sig ner. Och vad kom inte fram mellan Ankas ben om inte en lämmel som springer iväg för glatta livet. Anka hade då varit ner med nosen i herr eller fru lämmel hem. Sedan satt hon där och kollade när den sprang iväg.

Härliga gamla Anka som inte längre vill göra sin favosyssla plocka blåbär i fjällen. Nu ska det jagas lämlar i stället :) På lördag eller söndag så väntar vi hemma denna storjägare. Funderar vilka berättelser hon ska dela med sig av till de andra kamelerna.



2 kommentarer:

Lyckopiller sa...

Ja dom berättelserna skulle vi också gärna ta del av!

becca & olga sa...

Gamla hundar är ju så vackra. De ser så kloka och förlåtande ut <3