onsdag 19 oktober 2011

Vi har börjat motionera på tid

Ja den här appen har jag installerat på min mobil. Säkert många av er som läser som kanske redan har den. Jag har installerat den mest för att se hur långt och hur fort vi går. Och samtidigt är det ju en bra grej för att motivera att vi kommer ut. Har börjat gått med min vän Cajsa med barnvagn och isbjörn. Vi går ungefär 6 km på en timme och det tycker jag är helt ok. Men självklart är ju en kamel med också. Astrid är den lyckliga som får gå i magbältet och gå lite fortare. De andra två får ligga hemma i soffan och mysa. När Maysan sedan har slutat äta medicin och stygnen är borta så ska även hon få följa med. Ankas tid är förbi med snabba promenader.

Nu låter det nästan som att vi inte tar några promenader men det gör vi ju. Men den här är mer för en promenad när vi går med lite tempo och inte stannar och luktar på allt. För det gör vi på alla andra promenader. Målet är att gå fortare och fortare för att tillslut springa fram och det hoppas vi att vi gör i vår :)

Så är det flera som har den här appen och använder sig av den? Eller har ni någon annan app och vad tycker ni om den och hjälper det er att motionera lite bättre. Jag känner mig helt klart taggad av den.

2 kommentarer:

Arlo sa...

Min matte och jag var nyss ute och joggade i mörker och regn och lera. Hon behöver inte motiveras, men hon skulle väldigt gärna ha den där appen som många har, för hon älskar att veta hur långt vi gått/joggat. Men hon har en mobil som bara har ett kontantkort och så kan man SMS:a och ringa med den, så appen får nog inte plats i den i alla fall....

Anna sa...

jag har letat efter appen men jag får väl erkänna att jag inte är allt för teknisk. Hittade den inte iaf