tisdag 11 oktober 2011

Kära Maya

Idag mår min kära Maya Piraya riktigt bra. Hon ser riktigt pigg ut på ögonen och kan nu gå utan att stapla runt. En liten promenad har vi gjort på morgonen på typ 10 minuter i väldigt sakta fart som inte var helt ok för den hysteriska kamelen. Hon kissade även igår kväll och det kändes skönt och i morse så gjortde hon både ett och två. Tvåan gjorde hon inte alls i går så det var ju bra att det funkade idag.

Maya har nu fått sin frukost som bestod av stekt kycklingfile och ris. Ja det är kanske inte så smart att ge en god kyckling när man redan är en kräsen hund. Men jag tänker så här att det är bättre att hon äter än att hon svälter sig själv. Mat gör en frisk och glad och så vill jag ha min Maya. Hon har nämligen de sista dagarna inte alls varit intresserad av att äta sin hundmat varken torr eller med nått smaskigt i. Det har då bara slickats och grejats på det goda och kvar ligger hundmaten. Ska om några dagar börja ha i hundmat i det goda. För nu ska hon få äta riktigt gott så hon blir hungrig och matvillig igen.

Hon har även kört sin morgon ritual som består i att klia hela huvudet och halsen på mattan idag. Hade hon inte gjort det hade hon helt klart varit sjuk.



Mayas operations sår. Trodde de skulle göra nått litet men inte då.


Riktigt svullen är hon på högersida så jag hoppas att det går ner inom några dagar och att det inte är blod som ligger där och trycker. Så här svullen var hon inte när hon lämnades in vill jag poängtera :)



8 kommentarer:

Cajsa och Ozzy sa...

Men lilla snuttan! klart hon ska ha kyckling!!=)

Arlo sa...

Stackars lilla kamel!Nu får vi hoppas på en snabb rehabilitering och goda nyheter om provsvaren.

Siriosmilla sa...

Skönt att hon verkar piggare!

Christina sa...

Hoppas damen blir frisk snart!
Riktigt fin blogg med urfina hundar!

Ann-Margret o Vinja sa...

Skönt att Maya mår bättre :) men tråkigt att hon äter dåligt :(

Redigt svullen var hon på halsen, hoppas det går ner snabbt.

Kram

Sanna sa...

Ajdå, den lilla stackaren! Hoppas att hon tillfrisknar fort.

Ninni sa...

Jösses vad svullet! Men så skönt att hon ändå verkar pigg osv nu :)

becca & olga sa...

Men lilal snuttan :( Vi hoppas verkligen hon blir bra fort! Jag tror jag missade lite, vad var det som hände med henne? var det de där du skrev om att ni skulle till vet?