torsdag 6 oktober 2011

Jag har ritat lite

Igår hade jag styrelse möte och jag erkänner att jag har lite svårt att koppla av och sitta still i telefonen. Jag brukar vilja göra saker när jag pratar i telefonen. Så jag bestämde mig för att rita lite. Det var länge sedan nu men det kändes helt rätt bara jag satt igång. Så under två timmar fick jag till den här skapelsen. Visst lite fel här och där tex nosen är för kort man jag är väldigt nöjd ändå. Helt otroligt att det ibland bara går så lätt att få till nått. Gillar blicken i teckningen och jag tycker själv att det är svårt att rita ögon och få dem levande. Men här har jag ju lyckats.


Orginalbilden som jag har använt mig av är på den här whippeten som bor hos AnnaKarin Wahlgren som även födder upp faraohundar under kennelnamnet Ezhar. Den lilla whippettjejen heter Ex Officios Nienna och kallas för Sky. Bilden är även den tagen av Annakarin.

Tack AnnaKarin för att jag fick låna bilden på din söta lilla tjej och lägga upp den på bloggen.






7 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Så fint!!! Har saknat dina dina fina teckningar!
Du är så duktig.
Ha en bra dag
Kram

Katarina sa...

Otroligt fin! Den talangen måste du odla!

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad duktig du är på att teckna. Den blev ju jätte fin :)

Kram

Foxylady sa...

Fasen va duktig du är. Jag har i tidigare ålder ägnat mig åt att teckna..men har tappat det de senaste åren tyvärr...försökte ta upp det igen för ett tag sen..men jag vet inte.

Men du har ju verkligen det där i dig, väldigt fin teckning.

8)

Britt Marie o Rudi sa...

Proffsigt! Det måste vafra härligt att ha en konstnärlig ådra att odla!

Anonym sa...

Tack Sofie för att du helt överrasskande målat av Sky, blev så varm i hela hjärtat ska du veta! Så lite kan göra en människa så otroligt glad! Tack igen. Kramar Annakarin

Sandra sa...

Åh vad fin!!!!