tisdag 4 oktober 2011

Så har veterinären ringt

Nu har veterinären ringt tillbaka från Falun och berättat vad de har kommit fram till angående Maya. Blodprovet hade tyvärr blivit dåligt i skickningen till djursjukhuset så de hade bara fått fram värden för njurar och lever som var bra värden. Men inga värden för röda och vita blodkroppar vilket var synd. Det som är lite märkligt i det hela är att svullnaden har gått ner på halsen nu när jag har använt sele ett tag. Vilket jag tycker är lite märkligt. Knölen på halsen finns kvar men den är inte lika stor och det ger ju hopp om att det kanske är nått annat som felar Maysan. Den andra veterinären som hade kollat på plåtarna hade inte heller sett någonting.

Vi fick en ny tid på måndag där veterinären igen ska känna igenom Maya på halsen och sedan ska det bestämmas om vi ska söva henne för att ta prov på halsen. De ville söva för att kunna ta proven ordentligt och säkert. Det tycker jag känns bra. Jag sa att då kan de ju även kolla henne ordentligt i halsen för att se så det inte är nått konstigt där. Även ett blodprov för sköldköteln ska tas då mamma Anka har lite fel på den. Det kan ju vara så att Maya har samma problem och sköteln sitter ju i halsen :)



7 kommentarer:

Christina Klosterberg sa...

Det är alltid som jobbigast innan man vet vad något beror på, jag hoppas de kan spåra ngn form av orsak.

Anonym sa...

Det låter ju bra. = )Det kommer säkert att gå bra för Maysan.

Stor kram till Maysan från Daisy

Grabbarna boys sa...

Vi håller tummar o klor att allt går bra för Maysan!
Vov o kram!

Carina sa...

Håller alla tummar=))

Ninni sa...

ÅH, jag hoppas verkligen att det går bra och att ni får koll på vad det är för fel.

becca & olga sa...

Vad tråkigt att inte alla värden kunde analyseras :( Hoppas det går bra på nästa besök iaf <3

Ann-Margret o Vinja sa...

Hoppas dom kan komma på vad det är för knöl och varför hon fått den. Håller tummarna det inte är nått farligt i alla fall.

Kram