tisdag 4 oktober 2011

Olika reflexvästar nu till vintern och mörkret

Hade jag haft en hund som inte behövde ha täcke till hösten och vintern hade jag slagit till på en sådan här. Den verkar smidig och behaglig för hunden att ha på sig. Stor rörelsefrihet och inget som stör. Finns även i vanlig reflexgul

Eller varför inte en sådan här om man kanske har en hund med lite mer päls. Även den här finns i gult men varför inte lite färg i höstmörkret :)




Jag har sådana här reflexvästar till mina kameler. Passar jättebra att ha på täcket på vintern och även nu på hösten utan täcke. Alla västarna är av märket hurrta och finns att köpa på divinedog. Själv skulle jag också vilja ha en snygg reflexväst och varför finns det inga snygga roliga sådana som inte fladdrar runt som en ja jag vet inte.



8 kommentarer:

Christina Klosterberg sa...

Visst är västarna med lite annorlunda färg roligare än de färger man är van vid. Under förutsättning man syns lika bra bara. Har du någon erfarenhet?

Grabbarna boys sa...

Jättefina västar. Den för hundar med lite mer päls verkar toppen, kanske man slipper trassla in en massa päls i karborrebandet.
Vov o kram!

Lyckopiller sa...

Riktigt fina västar! Önskar lycka till till Maja och hennes kommande undersökningar!

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad mycke fina reflexvästar det finns :) Tyvärr så är dom väl inte så billiga som dom mera "vanliga" reflexvästarna.

Cajsa och Ozzy sa...

Jag vill ha en rosa väst till mej=) hihi o Ozzy, men där sätter nog husse stopp. o vi blir nog o omatcha vagnen för mycke då. räcker me de andra rosa jag har på mej haha

Jossan sa...

Sv: Ja, det gör jag med :)

Zallek - Kellaz sa...

Skulle vilja ha en väst som funkar fastän jag har sele. Har lite reflex på selen men tycker att den försvinner i pälsen och är inte tillräcklig.

Siriosmilla sa...

Fick ett nyhetsbrev från foderbilen! De säljer Hurtta-reflexvästar till människor! De fanns i olika färger, gul, rosa och orange! Inte så billiga dock men snygga!