måndag 17 oktober 2011

god morgon

Vi ligger i sängen och vi vill inte gå upp :) så här ser det oftast ut när maya ligger under täcket. Mulis ligger ovan på :) maya är lite varm så hon vill inte ha mer täcke och jag vill ju att hon ska ligga kvar.

2 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Mysigt att ha en vovve i sängen som vil mysa och värma en lite :) Vinja vill inte ligga i sängen, jo hon kommer upp och gosar när jag vaknat. Då ålar hon runt och låter som bara den, inte är hon försiktig heller för man måste passa henne så hon inte ålar ner på golvet ;)

Jo MH är kul att kolla på, ännu mera när det är Vinjas avkommor. Vi har ju kanon som har en klubb som ordnar tester här i Eskilstuna så man behöver inte åka så långt :)

Simning är ju kanon träning och sen tycker dom det är så kul också. Treadmill har jag inte prövat med Vinja men skulle gärna göra. Tyvärr så blir det mycke dyrare än simningen. När vi simmar är man ju själv men treadmillen så är det ju en instruktör med.

Ha en skön måndag.
Kram

Quila o Ronja sa...

Morgon-mys, det är inte fel :-) Vad gulliga dom är!
Jaa, visst är det skoj, att vi har så stor uppslutning på våra träffar. Konstigt att inte fler rasklubbar har det? För det är riktigt trevligt :-)
Kram på dig