fredag 1 april 2011

Nu har jag beställt en kamera

Efter mycket funderande och velande har jag äntligen kommit till skott och nu känner jag mig lugn i magen. Det blev en Nikon D5000 men jag skippade erbjudandet om två objektiv och tog bara standard utförandet. Kan ju köpa det andra objektivet senare om jag vill. Man måste ju inte ha det på en gång men det brukar man ju vilja. Så nu väntar jag på posten. Har även lagt till en flick som heter mina kameror där man kan se vad jag fotar med just nu och den nya. Ska bli mycket intressant och se om jag tycker att det är någon stor skilland på Sony och Nikon.


12 kommentarer:

Anonym sa...

Spännnade att få se dina bildr framöver. Jag är jättesugen på en ny kamera åxå, men just nu går pengarna till annat. Läste på faraoklubbens hemsida om rasen, blev så nyfiken. Verkar vara en urmysig hund, enda nackdelen verkar vara att det är svårt att ha den lös. I helgen väntar trimkurs ute på brukshundsklubben, hoppas bara min magsjuka ger sig.

Sofie sa...

Det ska bli så roligt med kameran som jag har längtat så efter en ny. Fick just mail om att de har skickat den idag. Vilken service.

Mirre sa...

ja det är ju absolut det bästa att vara, men man reagerar ju lite, så hoppas inte han känner av att jag reagerar

Grattis till bra kamera köp =D, vilket var det andra objketivet då?
kramar

Mirre sa...

Ja det vore toppenkul att ut och fota tillsamman, det spikar vi date på =D

Mirre sa...

Jo det såg jag att du gjorde, var lite nyfiken vilka obj man fick välja med =D om man tog ett kitt med två obj =D. Men det är ju bra att lära sig ett i taget =D

Men den kommer till tisdag kanske =D
kramar

Quila o Ronja sa...

Åh, vad kul! Jaha, så nu sitter du där och väntar.......Du kanske får den i helgen??? Snabba bud, hihi. Ska bli kul att se dina "nya" bilder.
Ha det gott
Susanne

Briit Marie o Rudi sa...

Klart att vi kommer att se skillnad på dina foton med den nya fina kameran!

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad kul med en ny kamera :) Ska bli spännande se korten med den sen :)

Joel Sandström sa...

Synd du inte kom fram till en Canon, då kunde du fått lite hjälp av mig ;-) Skämt å sido, du kommer säkerligen bli jättenöjd med din D5000!

Grabbarna boys sa...

Spännande!
Alltid kul med nya saker, speciellt när det är en kamera.
Kram Patricia!

Christina Klosterberg sa...

Du gör rätt i att börja med ett objektiv. Många gånger har vi så avancerad teknik att vi inte riktigt kan hantera den. Jag är lat och fotar mest på automat. Ska bli spännande att se vad du tycker om din nya kamera.

Lyckopiller sa...

Du kommer säkert att bli nöjd med kameran. En sån har våran dotter och den tar otroligt fina bilder!