söndag 3 april 2011

Funderar på ett regnställ


Jag måste vara den enda hundägaren eller en av få som inte äger några regnkläder. Så idag började jag fundera om jag inte skulle investera i ett par. Men vilken ska jag välja. Gillar verkligen den storprickiga men är den så praktiskt. Men den var cool. Kommer den att bli väldigt skitig ? Ja vilken tycker ni var snyggast av de här två. Och jag får faktiskt skärpa mig, klart man måste ha regnkläder om man äger kameler.



7 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Ta du den storprickiga!! Skitig blir den säkert, men det går alltid att tvätta. Regnkläder är ett MÅSTE!
Ha en fortsatt bra dag
Kram

Britt Marie o Rudi sa...

Se bara till att den är absolut vattentät och andas bra så spelar nog inte prickarna så stor roll :-)
Nu lät jag som en gammal mamma, och det är jag ju, även om jag inte är din :-)

Christina Klosterberg sa...

Vilka jättesnygga regnkläder. jag gillar nog den översta bäst. Men det viktigaste är hur den sitter på och att den faktiskt står emot regn.

Anonym sa...

Den storprickiga tycker jag, men du måste tänka vilka färger som gör att Kamelerna framträder på bästa sätt vid ev. regnig utställning. Jag tycker att Kamelen är en supervacker hund, inte en gris alls. Själv är jag uppvuuxen med terrierkorsningar och fastnade för airedaleterrierns vackra utseende och speciella personlighet. När jag skulle köpa min första hund blev jag varnad för den så det blev en springer spaniel istället men drömmen om airedale försvann inte. Jag var bara tvungen att få äga en och hon är precis så fantastisk som jag trott.

Ann-Margret o Vinja sa...

Tycker den översta är finast :) Men som Rudis matte säger så ta den som håller bäst ute i regnet :)

Ann-Margret o Vinja sa...

Sv. Nej apportering är verkligen inte lätt alla gånger. Men det är bara metallen som hon tycker är äcklig, dom andra funkar bra. Bara det att tunga apporten på 4kg hamnar lätt lite snett eftersom hon inte håller så hårt. Då blir hon ju lite sne när hon ska springa in med den också.

Sandra sa...

Jag tycker den översta är supersnygg.