lördag 30 april 2011

Massor med motion

Känner att vi nu är riktigt på G vad det gäller motion av kameller och matte. För fyra dagar sedan cyklade vi 5 km, igår sprang vi 4 km och idag har vi promenerat 1 mil. Idag blev det inte bara för motionens skull utan mycket för att kamelerna skulle vara trötta till kvällen och smällandet. Men jag tror att de uppskattade promenaden lika mycket som jag gjorde. Efter promenaden la vi oss i sängen och myste och sov en stund. Nu ligger vi i sängen igen :) men nu för natten.

3 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Härligt med motion!
Sov gott ;-)
Kram

Rudi o Matte sa...

Här kör vi också hårdare än vanligt med motion. Nu på morgonen, när det var svalt, joggade Rudi och jag en dryg timme. Nu vilar han så skönt i skuggan och ser så nöjd ut!

Ann-Margret o Vinja sa...

Så du och kamelerna ligger i hårdträning ser jag ;) Att cykla och gå låter helt kanon :) Men springa det orkar jag verkligen inte med denna kropp :( Den protesterar verkligen då ;)

Visst är det tråkigt att det blivit så kallt. Men blåsten är nästan värst :( Blir nog mössa eller pannband när man ska ut idag här också.

Men hu vilka hemska nattpass du har :( Låter inte mänskligt att börja 8 på kvällen och sen sluta kl 7 på morgonen. Jag jobbar 22-06 och jag blir trött av det. Hoppas verkligen du får sova ordentligt nu då.