söndag 3 april 2011

Nu blir det film

Jag har faktiskt inte sett den här filmen. Men jag tror nog att många av er som läser bloggen har sett den. Men idag ska jag bädda ner mig i soffan och kolla med kamelerna. Jag är nämligen väldigt förskyld och det regnar ute så det kan ju nästan inte bli mer perfekt att kolla på film. Min mamma såg den här filmen för ett tag sedan och var helt lyriskt. Jag antar att jag kommer att böla som en gris för det brukar jag göra till sådana här filmer.

Om ni har sett den vad tyckte ni? Hur mycket kommer jag att gråta ?


För er som inte har sett filmen handar den om en man, Jerry Shepard, som evakueras från sitt forskarlabb i Antarktis på grund av en snöstorm. Flygplanet som hämtar Shepard och hans kollegor är inte tillräckligt stort för att hans åtta hundar skall få plats. Hundarna lämnas kvar, men Shepard beslutar sig för att han måste återvända och hämta dem. Det är en rätt sorglig men vacker film om kärlek och viljan att kämpa.



4 kommentarer:

Akilles sa...

Den är jätte bra men jag bölade som ett litet barn ;)

Grabbarna boys sa...

Den har vi inte sett.
Kanske vore något för mig, jag gillar sådana filmer.
Jag såg en film för nåt år sedan som heter Hachiko: A Dog's story.
Där kan man snacka om att jag bölade.
Ha en trevlig filmstund.
Kram!

Mirre sa...

Låter som en film i min smak, allt med djur kan man se =D. Han ser ju också sevärd ut, hehe

tackar för raderna hos mig, det låter ju hur härligt som helst där vi ska vara, så jag längtar dit. Förstår att du längtar ef kameran =D

kramar

Sofie sa...

Nu har jag grinat och grinat. Det var en bra film i äkta disney stil. Filmen Hachiko har jag hemma men jag har inte sett den än då jag vet att det med är en film att böla till. Får väl ta den en annan dag :)

Mirre: Han är sevärd hahha