måndag 4 april 2011

Jag har ramlat

Idag när vi tog årets första promenad i skogen så såg jag till och ramla och smälla i armbågen i en isfläck. Nu har jag väldigt ont i den och kan inte röra den som jag vill. Jag hoppas att den bara är svullen och känns bättre i morgon. Men visa rörelser gör så jävla ont om man får säga så. Så lite orolig är jag. Samma arm som jag bröt fingret på i handen också. Så det känns som en stor olycksarm. Tog lite kort i skogen men jag orkar inte lägga upp dem nu får göra det i morgon i stället. Nu ska jag vila armen med en bok och kanske en kamel under den.

Hoppas att ni har haft en bättre dag än mig :)

7 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Ajajaj, stackars dig. Vilken otur :-( Håller tummarna för att det känns bättre i morgon. Hahaha, en kamel under armen!!!
Vaa, har den inte kommit ännu.....kameran.
Jisses vad det ska bli fota av när den
kommer ;-)
Kram
Susanne

Ann-Margret o Vinja sa...

Men usch då :( Inte kul alls :( Hoppas den bara är lite öm så det går över snabbt och inte är någon spricka eller nått.

Ta det lugnt och krya på dig :)

Kram.

Team AROZ sa...

Men usch då :( det lät inge bra alls !! Hoppas din arm blir bra snabbt !!

SV: Tackar :D ! Ja, det har varit rätt rörigt omkring mig den senaste tiden...och fibromyalgin har varit rätt jobbig så därför har jag varit så dålig på att blogga ... men nu hoppas jag på att bli lite bättre igen :D
Kramiz !!

Christina Klosterberg sa...

Stackare. Krya på dig!

Boubou sa...

Ajaj.. Usch! Krya på armen!!

Cajsa och Ozzy sa...

så brukar jag oxå göra, att jag markerar den. men nu spelar det ingen roll hur mycket jag flyttar ner den så e all text ändå ihoptryckt när jah puvlicerar. även om jag gör nu rad för viss text eller nu kolumn så e iaf allt i en stor gröt sen. va så förut en sväng oxå så vart de ok helt plötsligt...konstigt! Hoppas allt e bra me armen!

Lyckopiller sa...

Du får krya på dig! Hoppas armen känns bättre imorgon!