fredag 1 oktober 2010

Vilken arbetsglädje

Idag älskar jag verkligen mina kameler och vet precis varför jag äger dem. Det är sådan här dagar som är värda allt slit med sina älsklingar.

Idag spårade vi igen och idag var det inget som gick fel. Det var två klockrena spårningar. Maya iväg med fin fart och svansen var lycklig. Hittade alla tre pinnarna och hade nosen i baken precis hela tiden. Tappade bort sig lite men var snabbt tillbaka i rätt spår. Krafsade och nosade tydligt på pinnarna som belönades med godis.

Astrid sprang idag iväg med nosen i baken och gjorde ingenting annat än att spåra. Hade lagt ett lite klurigare spår till henne idag. Ett appellspår men med lite serpentiner mellan träd och över två stigar. Det gjorde gott för att få henne konsentrerad. Vi blev även störda av hund och människa. Men efter utskällning och lite prat spårade hon själv vidare och hittade slutet i rask takt. Hon verkade väldigt lycklig när hon hittade det. Stolt och glad och fick springa efter slutpinnen några gånger. Idag såg man verkligen att Astrid jobbade och hade en arbetssvans.

Båda spåren var så härliga att gå. Älskar mina levnadsglada kameler..puss puss puss



3 kommentarer:

Tassintryck sa...

vad härligt!!! Visst blir man glad när det rullar på så bra :-)! Bra jobbat!
SV: Ja visst är det härligt med hösten. Zero njuuter av det svala vädret, Edda får börja med täckena och Trudi lullar på. Vantar och mössa till matte har letat sig fram också :-).
kram från mig
/maria

Anna G sa...

Är det inte svårt att spåra med nosen i baken? ;)

Vad kul att det går så bra för er med spårningen!

Sofie sa...

Nej men fy hade jag skrivit så. Ja det är ju jättesvårt så jag har duktiga kameler hahahah. Var nog väldigt trött när jag skrev det här.