söndag 10 oktober 2010

Släpp i rastgård

Nu har jag och sambon varit i Borlänge och släppt alla hundarna i en rastgård. Den första var upptagen så vi fick åka till en ny. Trodde att hundarna skulle springa som idioter som Astrid och Maya har varit helt på tåna. Men det gjorde de inte. Astrid satt igång och inspekterade stängslet om man kanske kunde krypa under någonstans. Det är intressant och se det annorlunda beteendet när hon har det i fokus. Springer med nosen i baken och efter staketet. Anka hon hoppade på i sin egen takt, gullingen.

Så nu är de nöjda och glada och totalt ovetande om långpromenaden som snart går av stapeln

2 kommentarer:

Linda sa...

åhh vad vi saknar all hundrastgårdarna i stan, här på landet är det ju skogen som gäller... lite farligt för en liten nakenfis ;)

kram

Tassintryck sa...

Halloj! Kul med bus och promenad :-). Ang förra inlägget så verkar de i USA överlag att ha en annan syn på det här med hur man ska hund helt och hållet. Helkonstigt att man inte skulle gå ut med vovvarna. Det som är så kul och roligt. Enda ggr skulle väl vara när man måste gå upp med en hund som är dålig i magen på natten ha ha ha ;-).
SV: Vad är det för kängor du har? Alltid bra med bra tips. Hade ett par svindyra Meindl förut men dom frös jag i trots sockar så jag tänkte att det fick bli ett par fulingar, bara de höll värmen ;-). Men om du har tips på ett par snyggingar så säg till :-). Skriv gärna prisklass också då det är av vikt för mig just nu :-).
Ha det gott!
kram från mig
/maria