lördag 9 oktober 2010

Beställt reflexvästar

Har nu på morgonen beställt 3 reflexvästar från Hurrta till kamelerna. Här där vi bor är det väldigt mörkt och som jag vintertid har täcken på mina hundar så fungerar ju inte reflexhalsbanden så bra som de ligger under kragen. Jag hoppas att de här utan problem ska kunna gå och dra över täcket. Så nu kommer kamelarna att synas bra. Kanske jag själv också ska ta och plocka på mig reflexvästen. Hmm men jag tycker ju att man ser ut som en randig zebra i en sådan. Men man kanske ska göra det då.

Västarna är beställda från divinedog och de hade 20% rabatt på dem så de kostade 119 kr styck. Så kanske bäst att passa på om ni behöver en. Ordinarepris var 149 kr och då blir det lite mer pengar om man har flera hundar.


5 kommentarer:

Cajsa och Ozzy sa...

de där borde du få reklampeng för =) spg att de hade rea, även på mitt täcke som jag köpte tidigare, men som tur va så va de inte ända upp i ozzys storlek=)

Sofie sa...

Annars hade du handlat eller hur ? ;)

Tassintryck sa...

Ja, jag gillar mörkret. Man är ensam men ändå inte. Men visst är det dags att leta fram reflexerna och nu blir det ytterligare ett inköp då jag inte har ngt till Edda. Dyrt att skaffa en hund till ;-). Tack för ditt tips om rabatten, kikar nog in dit.
kram från mig
/maria

Anna G sa...

Letade efter mina reflexhalsband till hundarna igår och kunde inte hitta dem. Så jag funderar som bäst på vad jag ska köpa. Kanske något som blinkar. Undrar om det är onödigt.

Sofie sa...

Tror att de som blinkar syns väldigt bra. Hade det på mina en vinter. Fast jag funderade alltid på om det störde dem. Men det var en rund mjuk boll som man tryckte igång när man gick ut. Gick att fästa i halsbandet. Rätt smart grej faktiskt.