onsdag 27 oktober 2010

Funderar över två saker

Om jag ska göra om layouten på bloggen och om jag ska köpa det här täcket. Ja vad tycker ni?

Har nu gjort om min personliga blogg och då tyckte jag att den här blev tråkig. Skulle vilja att informationen var separerad från inläggen. Det kan man fixa på många snygga sätt med de nya mallarna i blogger. Så vi får se. om ni vill kan ni kolla in på min egen blogg och säga vad ni tycker om den. Om den ser mer levande ut. http://misssofiesliv.blogspot.com Skulle nog ha den här i lite samma stil tror jag i så fall.

Sedan den där andra funderingen då. Täcket från Hurrta. Känner mig totalt insnöad på Hurrta just nu. Har gillat alla deras produkter som jag har köpt. Tycker att det är lite hög skurning på frambens hålet men samtidigt så gör ju det att det säkert sliter på pälsen mindre. Sedan om man klickar på bilden så den blir större så ser man att det är som fleecetyg invändigt och det gillar jag. Tror även att kamelerna skulle göra sig bra i en rött plagg. Det finns även en fint brunt täcke. Är det riktigt kallt så kan ju man även klä på hunden en overall under. Då blir det nog riktigt varmt. Här tänkt på att köpa ett till Anka och Maya i första hand. Men samtidigt så skulle Astrid vilja ha ett eget täcka också kanske och inte alla gamla begagnade. Det är inte lätt att vara minst.

Så har någon som läser här en faraohund och ett hurrta täcke? Vilken storlek har ni i så fall jag funderar om det räcker med ett i storlek 55. På overallen har jag 551. På det här får man välja mellan 55 och 60. Funderar om 60 blir för stort i halsen och överallt annars :) De är ju lite spinkiga här och där

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du inte visa bild på hur reflexvästen från Hurtta sitter. Är på jakt efter reflexer till mina.

Sofie sa...

Lägger ut en bild i morgon :) på em då så får du se vad du tycker.