tisdag 5 oktober 2010

Stackars Iris idag


Idag har Iris hälsat på hos veterinären. Hon har blivit rakad på magen och kastrerad. Hon var lite smått desperat i bilen och ville ut men när vi väl kom fram så vill hon inte gå ut ur bilen. Man kanske ska bestämma sig hur man vill ha det :) I alla fall hon vägde 2,6 kg och alla tyckte att hon hade så fin färg. Hon hade varit jättesnäll men ville gärna följa med mig hem igen. Veterinären som kastrerade henne tyckte att hennes stamtavla var intressant. Hon hade ingen koll på att orientaler och siameser födds tillsammans. De kan både ha orientaler och siameser som föräldrar. Så hon hade lusläst den. Kul att min katt var så intressant.

Nu vankar hon runt här hemma och ser lite ämlig ut med tratten. Men efter några dagar så ska hon väl klara den galant. Mulis är skitsur och tycker nog att hon luktar konstigt. Fräser och grejar men det kommer ju att gå över.


3 kommentarer:

Lyckopiller sa...

har alltid varit fascinerad av orientaler även om jag aldrig ägt någon själv. Däremot har jag haft uppfödning på Norsk Skogkatt. Håller med veterinären om att hon är väldigt vacker. Är hon chokladfärgad?

Anonym sa...

stackarn !! hon ser bra trött ut mini krama henne från mig mormor..

Sofie sa...

Ja Iris är chokladfärgad. Min favoritfärg tror jag som jag har en till