söndag 17 oktober 2010

Långpromenad idag

I dag fick jag och kamelerna med mig husse runt sjön på promenad. Jag trodde faktiskt inte att det var riktigt sant när han ville följa med. Han kanske är sjuk. Men han verkar rätt frisk och pigg. Runt sjön är det ungefär 1,2 mil så det tog en stund att promenera. Men vad gör det när det är söndag och man bara ska mysa.

Bestämde mig för att sätt på Astrid dragisen igen för jag tror att hon även är lite obekväm med att den sitter om hela kroppen. Sedan hade jag henne i mitt midjebälte med expander. Först drog hon inte men sedan var det fart på henne. Det var spännande och hon låg på riktigt ordentlig i mellan åt. När hon låg på så provade jag att springa lite med henne och då sprang hon lite fortare med drag. Man såg också att hon drog ordenligt som hon jobbade bra med bakbenen och hade ner halsen lite. Efter halva vägen fick hon byta med Maya.

Maya drog inte i början som hon tycker att det är lite äckligt att kopplet kommer där bak. Men när det ungefär var 3 km kvar och på väg hem då drog hon lite försiktigt. Bara det lilla är bra nog känner jag just nu. Hon drog i alla fall även om det var på vägen hem :)

Nu ligger de och sover gott på varsitt ställe. De somnade nästan på en gång när vi kom hem. Nu väntar vi på att Anka ska komma hem.

Inga kommentarer: