söndag 6 november 2011

Vi var på kalas igår

Igår så fick Maya och Astrid följa med på kalas. Det var sambons släkt på sin mammas sida som skulle träffas och äta lite mat. Det är inte så ofta de träffas som de bor lite utspritt. Maya har varit med på kalas förut men för Astrid var det första gången tror jag. Min lilla 5-åring är inte så socialiserad i sådana sammanhang. Stort skäms på matte faktiskt. Ja det är riktigt dåligt. Men jag försvarar mig med att det är svårt och ibland omöjligt att ta med sig tre kameler på visa tillställningar. När Maya var själv så var hon med på allt, även Anka när hon kom in i familjen. När sedan Astrid kom in i familjen så blev det slut på kalas för deras del.

Men hur skötte de sig då. Jo de skötte sig galant. Maya kollade in att all mat kom ut på borden och övervakade stolt köket. Astrid hade full koncentration på det som redan stod på borden. Hon sprang runt och hälsade på alla och såg väldigt lycklig ut. Ja bådas svansar gick hela tiden tror jag. Det enda som jag kan påpeka på var att Astrid skällde ibland men det är lixom hennes sätt att berätta att hon är glad och här är jag. När hon varvar upp så skäller hon men det var inte hela världen med några skäll då och då i början. Sedan var hon tyst som en lärka. Båda kamelerna låg även på sin fäll och sov gått tillsammans på slutet för då var de trötta :)

Var så stolt över kamelerna när jag åkte hem. Två andra små hundar var också med och inget tjafs om nått så det var bra.

Nu funderar ni säkert VAR ÄR ANKA!!!!! Ankan pankan har det bra och har tillbringat helgen i fjällen igen och jagat lämlar kanske. Hon har blivit värsta lyxkamelen med egen semesterfirma i mormor och Bengan.

1 kommentar:

Sara sa...

Vad skönt att dom skötte sig så bra nu när dom fick följa med på kalas :) En positiv sak med att bara ha 1 hund det är så lätt att ta med den över allt men nu vet jag att det funkar med tre också =)