tisdag 1 november 2011

Ska vi eller ska vi inte

Går i allvarliga tankar att anmäla mig och Astrid till agilityprovet i Kungsör i januari. Den är inofficiell men det gör ju inget vi har aldrig tävlat och det är en varm hall. Det gillar ju kameler som knappt har fett eller hår på kroppen. Men det känns som lite långt att åka bara för en hoppklass. Astrid kan ju inte starta agilityklass i dagslaget och bli godkänd för hon har aldrig gjort gungan. Om vi skulle få till gungan så kan vi i alla fall starta i tre klasser :) Skulle vara så kul att få starta och testa lite nya saker med lilla kamelen <3 skulle vi tycka att det var skoj så blir det nog nya fartgrejen i stället för lure coursing. Vi måste ju utvecklas göra nya saker.

Så vad tycker ni ska vi KÖRA

10 kommentarer:

Saga sa...

Det finns inte en gunga att tillgå i Säter-området så ni kan träna då? Alltid kul med agility! Hade det inte varit så att våran hund tyckte bättre om att springa på sidan om hindren (det är ju faktiskt MYCKET lättare) så hade jag velat tävla med honom. Bättre lycka för mig med nästa hund :)

Pernilla sa...

Såklart! Kör kör kör! : D

Hanna aka Lilla My sa...

Det låter som en bra idé. Kör hårt!

Beatrice & Otto sa...

Tävlingen pågår till 30 november. Så anmäl dig du

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad kul om du tänker tävla i Kungsör. Om du gör kommer jag gärna och kollar om jag är ledig :)

Kram

Zallek - Kellaz sa...

Det låter lite tajt med tanke på att det blir vinter och man kan inte träna ute så ofta man vill då. Men du har lyckats förut. Bygg en egen gunga!

Quila o Ronja sa...

Jaa, vad sjutton, anmäl! Förstår ju om det är långt att åka, men om inte annat, så är det väl bra träning. Ni brukar ju lyckas bra ;-)
Kram, kram

Britt Marie o Rudi sa...

Åk till Kungsör ni! Det är en trevlig klubb och en trevlig hall. Klart ni ska prova lyckan där!

Grabbarna boys sa...

Håller med de andra!
Anmäl er, det kommer gå superbra!!!
Vov o kram!

Ninni sa...

Anmäl! Men fan att det är så långt bort... Wahidah vill också!