onsdag 9 november 2011

Frukost i kamelhuset

Nu har vi tagit frukost i kamelhuset. Alla kamelerna var väldigt hungriga och ligger nu och vilar på sitt favorit ställe med en mätt mage. Frukosten bestod av kulor och uppblötta för Mayas del och en klick pölsa som de bara älskar alla tre.

På bilden är det Maya som ni kanske förstår och nu kan ni ju även se var hon är tjock på halsen. Hon är som tjockast där de har rakat mot huvudet. Ser ni att hon är rätt bred och knölig. Min knölis <3 Annars så är Maya pigg som en yster kamel och vi märker inte av att hon är lite sjuk. Men vi hör när hon sover att hon väser lite när hon andas. I morgon blir det Ulltuna och träff med specialisten. Det ska bli spännande och tomt i plånboken ;) Men det känns just nu som att det är värt det.

Hittade en stackars leksak på gräsmattan idag som har kämpat mot frosten i natt. Den var stel som en pinne och lite frostbiten. Nu ligger den inne för upptining.

3 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Här är det också straxt dags för frukost. Quila o Ronja har lite svårt med klockan, börjar "trampa runt" väldigt tidigt ;-)
Hoppas du får ett positivt besök på Ulltunai morrn. Åh, det är så jobbigt när dom inte mår bra :-(
Gissa vad??? Jag ser solen i dag!!! Underbart!Lite frost har vi också :-)))
Ha en skön dag med dina kameler
Kram

Arlo sa...

Hoppas verkligen på att ni får veta något positivt i morgon!!
Härligt att aptiten är intakt i alla fall!

Ann-Margret o Vinja sa...

Lycka till med besöket på Ulltuna, håller tummarna att det ska gå bra :)

Ha en bra dag du och kamelerna :)
Kram