onsdag 9 november 2011

Så hur mår Maysan

Det är några som har funderat över hur Maysan mår och jag tycker att hon verkar må väldigt bra :) Hon är glad som en galen kamel och verkar inte speciellt eller alls påverkad av sin sjukdom. Hon hoppar och springer. Hon pratar och grejar och ibland tycker jag faktiskt att hon låter lite bättre när hon pratar. Nu vet inte jag om det är för att jag vill att hon ska verka bättre i rösten. Lite svårt att avgöra men jag tycker kanske att hon pratar lite mera än hon brukar.

Jag och min vän/uppfödare till Maya har pratat mycket om var tumören kan sitta. Hon tycker att det skulle vara otroligt om den satt på sköldsköteln som Maya är så pigg. En tumör som sitter på sköldsköteln har ett väldigt snabbt förlopp där hunden blir dålig fort. Maya har som sagt inte blivit dåligare alls. Snarare piggare. Konstigt det där. Kan ju också bero på sin lilla tablett kortison som hon äter varje dag.

Men i morgon åker vi till Ulltuna för att träffa en onkologspecialist och kanske blir det en CT röntgen av Maya för att precis se var tumören sitter. Jag håller tummarna för att den kanske sitter i en mjukdel och kanske kan tas bort. Men jag ska inte ropa hej fören jag vet. Åker dit med inte för höga förhoppningar så kanske jag blir glatt överaskad. Anledningen till att jag inte är så hoppfull är för att jag tror inte att den går att ta bort som det verkar vara nått på hela undersidan av halsen.

Uppdaterar så fort jag vet i morgon :) för jag tror att jag kommer hem sent.




6 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad skönt att Maya är så pigg i alla fall :) Håller alla tummar och tassar vi har här att du ska få en bra prognos på din flicka :)

Kram

Matilda - Aqua Seer's Kennel sa...

Vi håller tummarna för er <3

Cajsa och Ozzy sa...

Vi håller alla tummar o tassar o tår. stora som små!!

[Anna] sa...

Vi håller massa tummar tassar och tår för att tumören ska gå att få bort!!

Anonym sa...

Lycka till maysan!

Eva sa...

Håller allt vi har!
(Läste neråt lite och såg det om hallmattan. Skulle nog också i första hand misstänka "de bruna"...:) Av bitter erfarenhet. Idag åt yngste siamesen Kalaspuffar tills det sprutade ur öronen...och matte kom på honom...)