måndag 20 juni 2011

Lekt lite i photoshop

Jag är inte alls duktig i photoshop men ibland försöker jag och idag ser jag att det kanske är bästa jag photshopar lite med att skärpa upp bilderna :) Skulle igentligen lägga upp en film när vi tränar apportering som jag har gjort men det gick inte. Vet inte varför den kanske var för stor eller så krånglar det här. Gissar på det sista. Så det blir det här i stället.


Originalbilden utan nått fixat




Bilden är uppskärpad och det blev ju så mycket bättre :)





Satt suturationen på max nästan




Kommer inte ihåg hur jag gjorde men jag gillar den här också.




Satt suturationen på -100 och målat i bollen med pensel. Själv så gillar jag sådan här bilder som ni kanske märkte i förra inlägget. Tycker att det är effekt fullt men en ifylld grej.




8 kommentarer:

becca & olga sa...

Gillar med svartvita bilder med färg på ngn eller ngr detaljer :D Snyggt!

Christina Klosterberg sa...

Alltid kul att leka med bilderna. Och visst blir skärpand mycket bättre på bild nummer 2. Blev ett annat liv. jag får nog ta mig i kragen och fixa mina bilder också. Men oftast har man ju inte tid med det. Jag är ju glad om jag hunnit ta några bilder överhuvudtaget!

Britt Marie o Rudi sa...

Själv har jag inte photoshop, tackochlov måste jag säga, för om jag hade det skulle jag väl aldrig komma ifrån datorn :-)

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad roligt att leka lite med bilderna :) Jag har bara använt Picasa men man skulle kanska pröva nått annat också.

Läcker den svart/vita bilden med den blå bollen.

Quila o Ronja sa...

Vilken skillnad! Kul att testa lite olika med bilder. Tycker bara att PS är så svårt. (Kanske för att jag inte orkar läsa hur jag ska göra, vill att det ska fungera direkt, hihi)
Hur går det med ritandet? För visst var det du som var så duktig på det? Skulle inte ha något emot att se en berner ;-)))
Hoppas du trivs bra på sommarjobbet.
Kram

Arlo sa...

Apropå lägga upp filmer i bloggen: På sista tiden har dt varit omöjligt för mig att få med filmer, får bara felmeddelanden. Så fick jag tipset att lägga mina filmer på Youtube is tället och ladda dem till Blogger därifrån. Jag fick lite vägledning från Luddes husse som kan sånt här och det funkade ju hur snabbt som helst. Enda problemet är väl att man får med lite lättklädda damer eller annat som följdfilmer. Men det ksa gå att slippa dem, men jag har inte listat ut hur än!

Quila o Ronja sa...

Sv. Hittar du någon bra bild, så använd gärna. Känn ingen press, hahaha!!!
Allt gott
Kram

Marta sa...

Svart och vitt blev fint!

Göteborgs bilder är på plats hos oss med en fråga :)