fredag 17 juni 2011

Ska vi gå ut och gå?

Maya besvarade frågan med en svansviftning och ingen ansats till att vilja gå upp :) Det regnar ute och ingen av oss är speciellt sugna på att gå ut men en kiss på gården ska vi nog få till


Sedan kom det obligatoriska ligga på ryggflinet som säger att jag är på väg men det tar en stund.


Nu är hon uppe men först ska hon tvätta huvudet och halsen på mattan. Det är också en obligatorisk grej innan det är dax att gå utanför dörren. Varje gång ska huvdet klias och det duger inte med att vi gör det hon måste till mattan ändå :)


Två inte så sugna kameler på att gå ut. Astrid gömde sig under plommonträdet och trodde att hon skulle slippa slå en drill. De andra gjorde det men inte villigt. Astrid gjorde det efter en stund när hon förstod att bara de som kissar får gå in. För in ville hon ju.


6 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Men vilka tjejer då som inte vill gå ut i regnet. Vinja har nog aldrig vägrat pga vädret. Fast hon har ju lite mera päls än dina ;)

Dom är roliga vovvarna som ska ha sina ritualer innandom går ut eller ska göra nått annat. Får hoppas det slutar regna hos er så kamelerna vill gå ut.

Ha en skön fredag :) Här regnar det som fan så det känns inte så hemskt att jobba ;)

Christina Klosterberg sa...

Mina hundar tittar också beklagande på mig när det regnar precis som om jag kunde bestämma väder! Mysiga ritualer ni har, sånt får ta sin tid!

Arlo sa...

Jag får en förskräcklig klåda på halsen när vi ska gå på promenad. Visst är det konstigt? Fast jag promenadvägrar bara om det är hett och soligt ute. Kyla och regn är bästa prommisvädret tycker jag och matten!

Arlo sa...

Jag får en förskräcklig klåda på halsen när vi ska gå på promenad. Visst är det konstigt? Fast jag promenadvägrar bara om det är hett och soligt ute. Kyla och regn är bästa prommisvädret tycker jag och matten!

Cajsa och Ozzy sa...

Haha va rolig hon är!!!=) o tänk om Ozzy vägrade gå ut i vissa väder, hihi..nää allt e ok för han..ju blötare destå bättre ;)

Tassintryck sa...

Ha, ha vilka rutiner. Här är det full fart direkt mot dörren och det kan inte gå nog så fort att öppna den. Är man det minsta lilla för långsam, ja då får man höra det minsann ;-). Vad kul att höra att vetbesöket gick bra och att det såg så mycket bättre ut. Jätteskönt måste det kännas!
SV: Det blev 5km, 1 milsspår innan jobbet, det är det ingen av oss som orkar ;-).
Kram från mig
/maria