torsdag 16 juni 2011

Att kommentera och få kommentarer

Skulle gärna vilja veta om ni har problem att komentera i min blogg eller om det har blivit bättre efter att jag böt till pop up fönstret?


Jag funderar eftersom jag har kommenterat i två olika bloggar idag som har två olika utseenden för att kommentera. En med pop up fönster och den andra har kommentarerna direkt efter inlägget. Jag kunde kommentera utan problem i den som har pop up fönster men var tvungen att vara anonym i den andra. Jag fattar inte varför det blir så här. Sedan har jag också märkt att det är lättare att kommentera om jag sitter vid min sambos dator och kör genom firefox då har jag nästan aldrig några problem men genom min dator som har alta vista så har jag problem varför är det så?


Eller är det blogger som håller på och krånglar fortfarande? Himla trist är det i alla fall att få kommentera anonymt för jag orkar inte sitta och skriva in min adress vid varje inlägg. Lite lat är jag också :)


8 kommentarer:

Cajsa och Ozzy sa...

Haha lat-Sofie!!=) Inga problem o kommentera för mej här iaf=)

Anonym sa...

För mig funkar det jättebra nu med din blogg men har haft superstrul med din och många andras. ::))

Katarina sa...

Jag undrar om det beror på vilken webbläsare man har?

Marta sa...

Jag har inte problem med en extra fönster att kommentera.

Arlo sa...

Som det är nu funkar det bra. Men jag har haft och har fortfarande massor av problem med andra bloggar. Hos dig kunde jag inte kommentera ett tag.

Quila o Ronja sa...

Kolla det här!!! http://bloggbanken-kojiki.blogspot.com/
Nu fungerar det bra, när du har popup-fönster. Bloggar som inte har det, är det lite krångligt. Ibland! Mycket att skriva. Då skriver jag under, Namn/Adress.
Kram

Ann-Margret o Vinja sa...

Funkar att kommentera för mig också. Tror det är lättare nu än förut för då fick man ibland trycka hur många gånger som helst innan det kom upp att inlägget visas efter att du godkänt det.
Men nu funkar det direkt :)

Hanna aka Lilla My sa...

Pop-up funkar fint :)