fredag 17 juni 2011

Astrid är nu friskförklarad

Idag på morgonen har jag och Astrid varit till Falu djursjukhus och fått reda på om Astrid fortfarande har lunginflammation. Svarat blev nej efter en hel del bök och grejande. Vi kan säga att Astrid den här gången inte var ett fan av att bli röntgad :) Men jag tror också att det var en combo av att att sköterskan inte var så händig på att tippa omkull en hund på röntgen bordet. Astrid kände nog redan då att det här vill jag inte vara med om. Att röntga sidan gick ok men att ta den över bröskorgen på rygg ville hon inte alls vara med om. Det slutade med att vi var tre stycken som höll i den lilla guldkamelen som kämpade väl med att kasta sig hit och dit och sparka. Jag hade hand om halsen och jag kunde ju inte gärna strypa henne.

Fick sedan se de gamla plåtarna och de nya. Det var intressant som på de gamla såg man inte hjärtat på grund av att hon var sjuk men det gjorde man på de nya :) Så resan till Strömsholm mitt i natten känns verkligen inte bortkastad som hon var dålig. Antagligen därför det gick lättare att röntga henne då också ;) Hon var ju trött stackarn.

Så nu får hon börja motionera och upptrappningen ska se med lugna steg. Om en månad ska vi vaccinera med den vanliga sprutan mot valp m.m. när infektionen helt är ur kroppen. Nu känns framtiden mycket lättare och det ska bli skönt att börja jobba nästa vecka när allt ska vara ok.

3 kommentarer:

Cajsa och Ozzy sa...

Wehoo!!!!=)

Quila o Ronja sa...

Så skönt att hon mår bra nu! Visst är det jobbigt när dom är sjuka. Förstår att hon kämpade på "bordet" Usch o fy, så hemskt, hihi
Haha, sjömonstren trivdes som fiskar i vattnet. Kul att även kompisarna var "sjömonster". Själv är jag också något av en badkruka.....man blir ju så blöt!!!
Ha en bra dag med dina kameler =)
Kram

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad skönt att hon är frisk nu :) Måste verkligen kännas skönt för dig att ni verkligen åkte till Strömsholm med facit i handen.

Skönt att lilla kamelen är frisk nu och får börja motioneras igen :)