onsdag 1 juni 2011

Lite medicin till anka

Som plankans mage inte verkar bli bra så ger vi oss på canikur tabletter. De brukar hjälpa och sedan lite fisk på det så ska det nog bli bra med magen igen. Eller vi hoppas det i alla fall.


6 kommentarer:

Katarina sa...

Det hoppas vi med!

Anonym sa...

På vilket sätt är ni förpestade menar du? Jag har varit dumdristig nog att anmäla Asta till Avesta 18-19/6. MASSOR av trimarbete!! Västerås lät intressant, jag har ju anmält henne till Alfta åxå i sommar. Jag måste påminna Ulrika om studiecirkeln tycker vi borde fixa en ny tid nu. Eller hur! Skulle gärna ha haft lite utställningsträningshjälp, detta är inte min starka sida. //Ulrika

Quila o Ronja sa...

Hoppas det hjälper....fort! Quila o Ronja har också varit paj i magarna. Dom fick vätskeersättning och kokt mat, men ingenting hjälpte. Då tog jag än en gång till homeopatmedicin. Efter en dos, var magarna bra?! Jag börjar mer och mer tro på detta. Ronjas bukinflamation, efter livmoderinflamationen, fick vi till slut bukt med på samma sätt. Märkligt, eller hur?
Kramar

Ann-Margret o Vinja sa...

Hoppas att Ankas mage blir bra med Canikuren :) Annars kan blanda den med nått som heter Prokolin för dom tar visst olika bakterier. Det brukar funka kanon på Vinja :)

Ulrika sa...

Hej, Strul att kommentera din blogg. Jo, båda mina hundar är nyvaccinerade mot kennelhosta men det är ju ingen garanti. Hundar på dagiset har haft det och en av dessa har gått agilitykurs åxå. Jättekul om du kommer på utställningen det är på söndagen girafferna visas;). Kan vi inte höras om kamelerna mår bättre, jag skulle gärna få ta del av dina kunskaper när det gäller utställning och sånt. Detta är rätt läskigt tycker jag men roligt att få Asta bedömd.//Ulrika

Grabbarna boys sa...

Hoppas magen blir blir bättre snart.
Inte roligt när de är dåliga.
Kram på er!