söndag 5 juni 2011

Testpanelen sista testen

På grund av att Astrid har varit sjuk så har jag helt glömt bort den sista testen för foderbilen. Vi har testat under en längre tid en aktiverings leksak från Nina Ottosson. Man ska lägga godisar under klossar så ska hunden ta bort klossen med munnen. Lite svårt säger Maya och Anka som de bara tänker godis och inte tänker till hur man ska få godisen. Utan de vill mest gräva. Astrid är den som fattade på en gång att klossen ska plockas upp genom munnen för att få tag i godisen under. Bra att variera svårigheten också. Godis under alla klossar eller kanske bara under en kloss. För att försvåra uppplockandet av klossar kan man binda ett rep i klossen som hunden ska ta tag i med munnen för att få upp klossen.

Hundarna är glada och lyckliga när de får hålla på med den här leksaken och jag tycker att den är super. Smidig att ta med sig och ett bra pris. Är ni intresserade av den så hittar ni den HÄR hos foderbilen.




5 kommentarer:

Arlo sa...

En precis likadan har jag haft i ett par år, superlätt tycker jag som vill ha en ny svårare!

Jenny sa...

Vi har alla Ninas produkter till Nexus. De andra katterna fattar inte, förutom übersmarta Nexus då. ;) Julia tycker även dom är superskojsiga!

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad kul med lite aktiveringssaker :) Har aldrig prövat nått sånt med Vinja, men man skulle kanske göra det.

Hur är det med Astrid nu då, är hon frisk och pigg nu??

Ha en skön dag du och alla kamelerna :)

Christina Klosterberg sa...

Det verkar vara ett roligt spel. Här får ju hunden verkligen tänka och lösa problem.

Anonym sa...

Attans, kom hem från Edsbyn nu och såg ditt erbjudande om coaching. Ska du till brukshundsklubben något mer framöver?