onsdag 22 juni 2011

Fast i youtubeträsket :)




Här kommer en liten film på mig och Anka när vi tränar slalom mellan mina ben. Hon har tidigare bara klarat en port men nu gick det flera av bara farten. Vet inte vad som har hänt men nu har poletten trillat ner :) Jätteduktig var hon och så kul tycker hon att det är.


Visst är hon duktig men gamla tjej


Maya har också tränat men jag kan inte filma henne på gården för hon blir så låg. Men ute på fältet utanför vårat hus gick det super. Vi tränade nu på att gå linförighet raktfram och sedan vända för att gå en raka igen. Inte så mycket godis heller och hon klarade det rätt bra. Lite mer uthållighet måste hon ha så det är bara att träna vidare. En orsak till att hon ibland sackade kan vara för att gräset var lite högt. Hon gillar inte sådant men vi tränade på i alla fall.


Astrid och jag har tränat position och klickat direkt hon har tittat på mig. Sedan har vi tränat på att hon följer med utan att jag säger nått. Hon var jätteduktig. Så sitt vid sidan för att gå några steg. På ett ställe ville hon inte sitta vid sidan och jag konstaterade att det låg en kattbajs där sm hon tyckte var läskig.


Under hela tiden vi tränade så var katterna Iris och Mulis med som störning och sprang mellan benen på oss rent ut sagt.


4 kommentarer:

Zallek - Kellaz sa...

Ibland måste man få sova på saken, angående Ankans slalom. Vad ni är duktiga och står i och tränar.

Var glad över att du får ha hundarna för dig själv. Börjar fundera om jag får tillbaka min agilityräv sen. =P

becca & olga sa...

Det går ju jätte bra :D Det är så kul att se när poletten trillar ner och dom förstår vad man är ute efter. Tycker hundarna verkar så stolta med sig själva när de löser problemet på egen hand ;)
rolig text du hade lagt till också, skratta när det stod "vad gott det är med korv" hela tiden. :D hihi
Men det är ju så sant så ;)

Quila o Ronja sa...

Vilken tjej!!! Slalom är ju en baggis ;-) Har testat lite slalom med Quila o Ronja, men dom har en tendens att VÄLTA mig, när dom ska igenom benen, hihi. Kul med filmer, det vill vi se nu varje dag, hahaha
Du har verkligen satt igång att träna ordentligt!!
Kram

Ann-Margret & Vinja sa...

Vad duktig hon var :) Kul att se lite film :)