onsdag 8 juni 2011

Jag är så himla nöjd och glad

Examenspresent från mig själv men igentligen kanske det är från kamelerna för att de gillar sin matte så mycket. Smycket kommer från lilla lisas design.


Idag har jag avslutat skola och på fredag ska jag hämta mitt examensbevis. Så nu kan jag titulera mig psykiatrisk skötare :)))) Två år av plugg är avklarat och i höst hoppas jag att det väntar nya utmaningar i form av utbildning. Har fått mitt projekt arbete opponerat på och det var väldigt bra enligt lärarna. Opponenterna letade efter nått dåligt att påpeka på men hittade inget. Så betyget på projektarbetet var VG och jag fick även väldigt bra respons på mitt opponentskap på en annan uppsats. Jag vet inte om jag kan beskriva i ord över hur glad och lycklig jag är.


Projektarbetet jag har skrivit om handlar om djurs betydelse inom den psykiatriska omvårdnaden. Det har mest handlat om hundar och hästar men också akvariefiskar har smygit sig in på ett hörn. Själv är jag väldigt nöjd med uppsatsen och är stolt över den.


Har också sovit borta en natt men nu är jag hemma och pussar om djuren. Jag har saknat dem så och den bästa presenten var nog ändå att Astrids hosta har avtagit avsevärt <3<3<3

3 kommentarer:

Arlo sa...

Grattis från oss! Bra jobbat! Så spännande din uppsats låter! Och härligt att hostan avtar!

Quila o Ronja sa...

Åh, vad kul! Massor av grattis från oss. Djurs betydelse inom psykiatrin, och även andra områden inom sjukvården, är mycket intressant.
Vad glad jag blir för din skull, att hosta verkar ge med sig. Puh!
Kram på dig

Mella sa...

GRATTIS till ALLT det positiva!! =)