måndag 16 maj 2011

Vill tacka alla läsare

Jag och kamelerna har ju en besöksläsare här på bloggen och vi går ibland in och kollar hur vi ligger till. Målet är ju så klart att flera läsare ska hitta till oss och det är roligt att kolla hur många som besöker bloggen varje dag.

Igår var det ett litet rekord på 43 unika besökare på bloggen. Ibland har det varit över 40 besökare men det är inte ofta men man blir blad när det händer. Hoppas ni hittar tillbaka till oss igen. Men för två veckor sedan hade vi vårat bästa resultat för hur många som besöker på en vecka och det var 253 besökere. Så många besökare på en vecka har vi aldrig haft.

Tack alla som besöker våran blogg och tycker att den är värd att läsa. Ni får gärna komma med förslag på vad ni vill läsa om. Så ska jag försöka uppfylla önskemålen. Tycker verkligen att det här med bloggen är roligt.

2 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Jag gillar att kika in på er blogg. Visst är det roligt med bloggandet, och att andra vill läsa det man skriver.
Sv. Tack så mycket ;-)
Ha en bra dag
Kram

Britt Marie o Rudi sa...

Besöksstatistiken är kul att följa. Vi gick i topp på 140 besökare en dag, annars ligger det kring 80-90. Det är ju besökarnas kommentarer som är största drivkraften bakom en blogg, eller hur?
Din blogg är speciell , mycker för att du har en lite ovanlig ras att skriva om, och att du varvar att ta upp diskussionsämnen med små, korta inkägg. Keep up the good work!