onsdag 4 maj 2011

Ett kort träningspass

Idag så tränade jag och kamelerna ett väldigt kort träningspass inne. Bättre ett kortpass än inget alls resonerar jag just nu. Har jobbat natt nu i två dagar och det har inte funnits så mycket tid mer än att sova som vi börjat så tidigt 19.45-0700. Så ni kanske förstår att den vakna tiden är knapp :) På lördag ska vi ju tävla också och hur ska det gå om det fortsätter att vara pissigt väder. Jag kanske skippar det vi får se. Kameler och snö och hagel är inte alls rätt väder att slänga ner magen i marken i. Protest och oförstående ögon som säger vi fattar idag inte vad ligg betyder.


En korv var stod till förfogandet. Maya fick träna ligg och att jag skulle gå runt. Väldigt svårt moment enligt Maysan. Astrid tränade mest följsamhet och att sitta framför mig. För det är svårt svårt att sitta nära framför. En bit bort går super men nära nej det är svårt. Anka tränade slalom mellan mina ben. Också väldigt svårt som man mest är fokuserad på godisen och inte alls förstår att nått ska göras :)) Härliga gamla tanten.


3 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Kan inte vara kul att ha såna hemska jobbpass :( Jag lider verkligen med dig, förstår att det inte blir så mycke tid över för annat när man jobbar så länge.

Vad kul att ni ska ut och tävla :) I vad ska ni tävla för nått? Förstår att dåligt och kallt väder inte funkar så bra ihop med kameler som ska ligga på backen.

Hoppas du inte har så många långa pass kvar.

Ha en bra dag du och kamelerna :)

Christina Klosterberg sa...

Det är så klokt många gånger när man är pressad och inte hinner åka iväg och träna kan man lägga 10 minuter inne. Eller det kan faktiskt räcka med 5 minuter, det är som du säger bättre än ingenting. Faktum är att träning inte ska behöva vara skild från vardagen, väldigt mycket kan man träna när man gör annat med hunden, precis innan de ska gå ut, innan maten, när man kommer hem etc

Quila o Ronja sa...

Stackars dina fina kameler. Kallt, kallt, kallt!!! Snacka om lååånga arbetspass. Återkommer dom ofta?
Om ni tävlar i helgen, så kommer vi i alla fall sitta här och hålla tummar och tassar ;-)
Kram