torsdag 5 maj 2011

Utställnings träning för Gerard O´Shea i helgen

Bilden är lånad från Gerard O´sheas hemsida och om ni klickar på bilden kommer ni till hans hemsida.

I helgen har Gerard två utställnings träningar på söndagen. En på Gagnef- Floda BK som är mellan 9-12 och den andra i Västerås på företaget Lupus parkering. Den hålls mellan 15-18. Till båda träningarna är det ingen anmälan i förväg utan det är bara att dyka upp. Kostanden är 200 kr för 3 timmar. Om man bor så pass bra till som jag verkar göra och om man vill och har tid kan man klämma båda och träna utställning en hel dag med olika hundar. Tål att funderas över för min del. En massa tid i bilen men det kanske det är värt. Vi får se :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter dödskul, tyvärr har vi fullt upp med sbk´s uppvisningsdag. Kul att ses på lördag. Längtar efter att få se kamelerna live.

Quila o Ronja sa...

Nu blir jag riktigt avundssjuk!!! Skulle gärna åka på utställningsträning med Gerard!! Det är lite långt bara :-(
Sv. Jaa, den ligger utanför Ödeshög.
Ha en bra dag
Kram

Ann-Margret o Vinja sa...

Låter ju kanon att hinna utställnings träning med 2 kameler på samma dag :) Måste ju vara kanon att få lite hjälp av en som är duktig.

Här tränas det bara lydnad och spår då utställning inte är nått för oss ;) Bruksschäfrarna brukar ju inte lyckas så bra i utställnings ringen. Men vi har fått våran 2:a och det räcker i fall vi skulle kunna ta 2 cert till och bli SBCH :)

Ha en skön dag :)

Mariella sa...

Ååååh vad roligt det låter!! Hade oxå såååå gärna tränat för Gerard. Om du åker dit får du sammanfatta dagen här sedan;)

Ha en härlig helg ihop med kamelerna!
Kram!