fredag 6 maj 2011

Testpanelen Test 1 D.A.P Feromon

Nu har vi gjort första testet för foderbilen och flera kommer inom kort. Vi testade D.A.P feromon över sista april som jag har en hund som är väldigt skotträdd. Den här produkten fungerar så att man sätter den i vägguttaget och den puffar ut feromonet i rummet. Den ska sättas i det rum som hunden vistas mest i.

Jag satt den i vardagsrummet som hundarna mest är där inne. Satt i den i jacket ungefär en vecka innan för att den skulle så stor effekt som möjligt på sista april. Kan inte säga riktigt om jag tycker att D.A.P gjorde någon skillnad på hunden. Hon var lite besvärad av smällandet men inte så farligt att hon ville gå ner i källaren som hon brukar göra. Hon kan också ha varit mindre besvärad som de i år inte smällde så mycket. Så den är lite svår att utvärdera. Men jag tror att hon påverkades lite av den. Har bestämt mig för att testa den igen över nyår och även använda mig av ett halsband. Har en stor förhoppning till produkten då jag även tycker att min ena hund som skäller i otid även verkade lugnare.

Om ni vill läsa mer om produkten och är intresserade av att testa den så hittar ni den HÄR på foderbilen.se





3 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Hmm.......det är ju så svårt att veta? Nyår är väl en jättebra tid att testa. Visst är det ändå roligt att få prova, saker som man kanske aldrig skulle köpt själv.
Ha en härlig dag

Lyckopiller sa...

En bekant till oss lärde sin hund att vara ensam hemma med hjälp av en sån. De tyckte att den var kanon! Från att vara väldigt orolig till helt lugn!

Christina Klosterberg sa...

Tror att DAP är bra i många situationer men det betyder ju inte att det hjälper mot allt. Det skadar iallfall inte. Har alltid sprayen hemma.