lördag 28 maj 2011

Var har vi varit?

Jag det har varit lite körigt här i några dagar så jag har inte hunnit bloggat nått. Jobbat, jobbat och jobbat lite till. Sedan har ju Anka varit dålig i magen och är inte riktigt bra än. Jag blir så trött :( och stackars henne. Hon är på väg att bli bra och sedan vänder det igen. Men det blir nog bra tillslut. Har nu köpt veterinärfoder så vi håller tummarna för det.


Sedan har jag hunnit fylla år också. Hela 35 år har jag blivit och det känns väl ok. Konstigt att man blir gamlare och gamlare. Trodde för några år sedan att man alltid skulle vara under 30 strecket men det är bara att tänka om.




I fredags fick jag ett tröstpris på posten från Csigoras hundbutik. Vi hade deltagit i en tävling och alla som inte vann fick ett tröstpris. Jag fick medlet Stomax som nu Ankan ska prova. Misstänker att hon kanske har läst min blogg och sett att Anka är dålig i magen :)


Det kom även olika gummibollar med en pingla i som kommer att bli perfekta till agilityn tror jag. Har inte testat dem än men jag tror att de kommer att bli tippen. Får plats i fickan perfekt :)


Jo vi har även blivit med ny bil. En Saab 93. Så lite har det allt hänt sedan i onsdags när jag bloggade sist.


I morgon bär det av till Österbybruk och utställning för Astrid. Maya ska med som mascot och Anka är i fjällen med min mamma så hon slipper. Ni får hålla tummarna att vi får exl och ck och en placering kanske. Tolv kameler är anmälda. Så det sak bli spännande.



5 kommentarer:

Tassintryck sa...

Har ju hänt massor här. Förstår att det är svårt att hinna med att blogga också. Fina tröstpriser och hoppas Stomaxen gör susen!
kram från mig
/maria

Anonym sa...

Åh inte bra imagen än... Vad har hon råkat ut för?? Lycka till i österby bruk.
//Freja

Quila o Ronja sa...

Grattis i efterskott!!! Hoppas hon snart blir bra i magen. Österbybruk......dit var det tänkt att vi skulle! Massor av lycka till. Excellent och ck beställt :-)
Jaa, attans skit, när det inte fungerar. Jag brukar fylla i namn och webbadress.
Kram, kram

Christina Klosterberg sa...

Grattis i efterskott! Och Lycka till i morgon!
SV: Hoppas nu magen blir bättre och att leksakerna blir användbara i agilityn.

Ann-Margret o Vinja sa...

Får önska GRATTIS i efterskott. Hoppas att Anka blir bra i magen nu då :)