måndag 2 maj 2011

Månadens Tävling



Hej kära läsare. Som det är så många som har hittat till min blogg på senaste tiden så har jag bestämt mig för att ha en tävling i månaden som uppskattning för mina läsare. Jag är jätteglad över att så många gillar min blogg och kommer tillbaka dag efter dag.


Så den här gången kan ni vinna Maria Hanssons bok Agility Action. Den är en nybörjarbok och beskriver hur man ska lära hunden olika hinder och hur man ska styra hunden på banan.


Det som är lite speciellt med den här boken är att den är väldigt svår att få tag på. Den är slutsåld på en massa ställen och kommer nog bara att kunna köpas om den trycks igen.


Självklart är boken helt ny och inte begagnad. Jag har två därför lottar jag ut en :)


Vill du vara med och tävla:


Inte bloggare: Kommentera i inlägget att du vill vara med och tävla och berätta hur jag ska kunna kontakta dig om du vinner. Du får då en lott. Vill du inte lämna ut din mailadress öppet lämna ett meddelande i gästboken också det går att göra dem skyddade. Gästboken hittar du längst upp till höger på bloggen.


Bloggare: Kopiera bilden och lägg upp den på din blogg och länka till mig. Komentera i inlägget att du har länkat till min blogg. Du får då två lotter


Tävlingen avslutas den 8 Maj 24.00 genom dragning av lott :)


4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vet inte om jag fattar det här riktigt. Korkad som jag är. Hur som helst tänker tjejerna stanna på lördag efter studiecirkeln och grilla. Klubben skulle bjuda på sallad och vi tar med kött/fisk/korv eller nåt annat vi vill ha. Kommer du med? Du är hursomhelst välkommen.

Tassintryck sa...

Hej!

Jag vill gärna vara med och länkar självklart från min blogg inom kort :-)!
kram från mig
/maria

Katarina sa...

Kul med tävlingar! Och kul med en blogg om kameler! ; )

Helena Björk sa...

Åhh jag har alltid velat haft en hund i mitt liv. En dag ska det bli av och då ska det bli en vinthund. Väldigt inspirerande att läsa din blogg och ditt intresse för rasen farao. Vill väldigt gärna tävla om boken agility action!!!

Jag har blogg men den ligger tillfälligt nere:)

Men en lott är bättre än inget!
DU kan kontakta mig via mail: bjork.helena@hotmail.com

MVH/Helena