lördag 14 maj 2011

Åker till jobbet

Och fortsätter fundera på mitt släppord. Det här är verkligen inte lätt. Hade varit kul om man kunde ha go bananas för det är ju verkligen så de är på agilityplan ja i alla fall Maya. Astrid har jag ju ingen aning om än så länge men jag har mina gråa hår som väntar tror jag :)


Annars trodde jag att jag skulle vara ledig i helgen och läsa alla fina bloggar och kommentar lite men jag får lägga det på is tills på måndag då jag är ledig. Ska jobba två långa dagar så orken kommer kanske inte att finnas att blogga eller att läsa om jag inte klämmer några så här på morgonkvisten.


Nu ska jag och kamelerna gå på promenad och sedan ska jag gå till jobbet. Tur för kamelerna att de har husse hemma som kan roa dem. Ska försöka roa dem efter åtta i kväll. Men ni får ha en bra dag allihoppa. Själv ska jag till en nya avdelning så det ska bli spännade.


Jo under veckan och kanske redan i kväll kommer om jag orkar kommer det saker från testpanelen som vi har testat.



3 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Inte lätt komma på nått bra "släpp" ord. Hoppas att du kommer på nått bra, själv har jag tyvärr inga bra förslag just nu.

Kul att du gillar headern i bloggen, det är min kompis Angie som är duktig på sånt som fixar åt mig :)

Hoppas du får en bra jobbar dag.

Anonym sa...

Hallå där, Här har du trötta hundar och mattar som ändå försöker sig på att skriva en rad innan vi stupar. Tjipp kan vara ett bra släppord

Quila o Ronja sa...

Ska bli kul att se vad ni fått testa för något:-) Ha en fortsatt bra helg, trots jobb
Kram