måndag 30 maj 2011

NEJ, NEJ, NEJ, NEJ

Det var nog en mening med att vi inte kom iväg på uställning i går. Synd bara att vi träffade hundar på Agilityn i går eftermiddag. Astrid insjuknade i går kväll i kennelhosta och det verkar vara en rätt elak variant. Hon hostar och hostar och kräks upp vitt slem och även lite mat stackarn. Hon har nog inte sovit mycket i natt. Jag har torkat spyor. Nu håller vi tummarna att inte gammel Anka åker på det här. Undra om jag ska meddela grannen som också har hund. Kan ju vara snällt kanske. Så nu blir det bara att lufsa runt på gården för stackars Astrid ett tag. Ingen anmälan till Avesta i Juni eller start på rallytävlingen 6 juni. Undra om man kan få pengarna tillbaka på den. Ska höra mig för för det är ju ingen idee att jag kommer med Maya heller även om hon inte är drabbad. Eller kan man tävla med en annan hund som bor i familjen om den inte blir sjuk? Gäller bara karensen den hunden som är sjuk eller alla hundar i familjen. Någon som vet ?


4 kommentarer:

Rudi och matte sa...

Usch ja, kennelhosta fick Rudi förra våren. Det blev några sömnlösa nätter och mycket golvtorkande, men han var pigg och glad ändå! Jag tror att kanrantänen gäller hele flocken, tyvärr.

Katarina sa...

Fy så tråkigt! Kennelhosta är inte kul. Hoppas hon repar sig fort!

Sofia sa...

Usch vad tråkigt! :( Krya på sig!

Christina Klosterberg sa...

Stackars er. Det är värst i början men tyvärr rätt långdraget. Hoppas din gamling klarar sig. Det är nog bra att meddela de hundägare ni stött på strax innan det bröt ut. Det jobbigaste med kennelhosta är att det är så smittsamt.