måndag 16 april 2012

Tips på tricks tack

Hej alla! Hade tänkt börja träna lite med Astrid igen så smått. Men den här gången hade jag tänkt träna oss på lätta små circuskonster. Så har någon några lätta trix som de kan dela med sig av. Jag har lite ideetorka vad vi kan hitta på. Som vi inte ska tävla så är tanken att vi ska träna oss på andra saker.

Så tips mottages tacksamt. Annars har det snöat här idag och nu regnar det. Riktigt aprilväder så vi är så uttråkade :)


8 kommentarer:

[Anna] sa...

Finns ju hur mycke trick som helst men man får alltid idétorka när man väl ska träna trick.men några är ju vinka, "städa", lägga burkar i varandra. Lär hon saker som ni har nytta av hemma, stänga lådor och dörrar, tända och släcka lampan osv ;)

Humlespunk sa...

Enkla "ickefysiska" trick jag lärt Humlehunden är t ex
"slicka sig om nosen" (klicka den du, man får verkligen vara med ;) )
"var är svansen" (titta på svansen) och "eller hur?" (skall)
och skaka på huvudet nekande och nicka jakande.

Till exempel :)

Asta och Iris sa...

Hej svejs. Jadu, på mitt hallbord ligger en tjock bok om cirkuskonster man kan lära sin hund. Boken är Katrins och den ligger där för att hon ska får tillbaka den. Jag är inge vidare på cirkuskonster. Testa att googla, kanske hittar du något. Klokt beslut att stanna hemma idag. Inge vidare trevligt att sitta fast i två och en halv timma på Borlänge vägen.

Siriosmilla sa...

Jag har en kompis som lär sin hund massa konstiga saker, t ex krypa ner och lägga sig i en resväska, snurra runt en "käpp", sätta sig i en kartong mm. Jag gick klickerkurs med min Siri och då försökte vi lära oss en kedja med beteende på ett kommando. Siri skulle först gå och lägga sig på en filt för att sedan gå fram och putta på en boll! Helt idiotiskt! Lycka till med din träning!

Quila o Ronja sa...

Har inga idéer, men ser jättemycket fram mot att titta på alla trix ni kommer lära er ;-)
Sv. Jaa, det kanske var kameler??? Eller inte, för dom hade alla en vit rumpa. Hahaha.
Inte gick det att vara fokucerad efter det, inte.
Kram på dig

Vicky sa...

Busfröet kan alla fingrarna på handen. Alltså han duttar nosen mot det finger som jag säger. Men han har ju väldigt liten nos jämfört med kamelerna, men det funkar kanske ändå?

Ninni sa...

Om du kollar "rörelser" här, i menyn under bilderna, så ser du en hel del saker som kan vara kul att lära in :) http://www.freestylehund.se/index2/indexx.html

Sara sa...

Åka skateboard hur kul som helst och billiga brädor finns på ÖB =)

Ang västen så jag jag har 1 nästan 2 storlekar mindre än normalt.