söndag 22 april 2012

Film på dagens träning


Idag har jag och Astrid tränat. Meningen är att jag tänkte lära henne att lägga sakerna i korgen. Nu vet jag inte riktigt hur vi ska göra men jag lär ju lära henne att hålla i sakerna för att sedan få henne att släppa dem i korgen. Ja nu gör jag lite fel men vi testar bara lite.

Rätt lång film som mitt klippprogram på datorn inte ville fungera. Men om ni spolar fram till 10,30 så får ni se oss när vi tränar position. Himla stolt matte som det inte såg ut så här i höstas och vi har knappt tränat det sedan dess. Poletten har trillat ner rejält och vi får aldrig visa det :( Man blir ju ledsen i ögat faktiskt. Men jag får väl visa mina läsare helt enkelt :))

Lite roligt är det också att man hör kattfan i bakgrunden. Rejält besviken att den är utstängd ur rummet :)

3 kommentarer:

[Anna] sa...

Nu laggade filmen massor för mig så ides inte se. Nu kan inte Bilbo "städa" så jätte bra, eller jo vissa saker. Jag började med en mjukleksak, hade lådan mellan mig och han och gav han leksaken och klickade när han tog den i munnen...så blev som klicket både för att han tog den och att den landade i lådan. Han vägrar städa hårda saker men mjukisar går bra, vi koncentrerade oss på en grej i taget och sen bytte vi och körde bara den nya för att en ta två. Men känn efter vad som fungerar bäst för er :)) Alla sätt är bra :)

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad duktig hon är Astrid :) Kul att få se lite film när ni tränar.
Lycka till med att lära henne att lägga sina sker i korgen.

Kram

Sandra sa...

Tjusigt! Ni har ju fått till det där med positionen riktigt bra! Hur har du tränat? Kännas som att jag behöver lite tips med det...