lördag 14 april 2012

Får man spänna fast hunden i korgen

Nu ska vi prata andra problem än sjukdomar ;) Vi har ett annat stort problem här hemma eller det är väl bara jag som märker av det som sambon sover tungt varje natt. Ibland klagar på att han är trött när han vaknar, men Hahahaha då skulle han vara med om mina nattliga utflykter och då kan han sedan börja prata om trött. Ja ni hör jag är lite ironisk ;)

Varje natt vaknar jag vid olika tidpunkter. Det beror på när gamla Anka vill gå ut och kissa. Ja det verkar inte spela någon roll vilken tid hon går ut på kvällarna så vill hon ändå gå ut och kissa tidigt på morgonen. Idag ville hon gå ut halv 5....pust. Ja det förstår jag och går snällt upp. Men ibland händer det att hon vill gå ut efter en timme igen och det gör mig lite irriterad. För då gjorde hon inte nr 2 första gången. Så helst ska jag också vara ute på gården och tjata på henne att gå och bajsa också första gången vi vaknar. Och som ni förstår så hinner jag då vakna till. Men ibland sover hon gott efter första gången och vill inte gå ut nått mer. Lite av ett lotteri.

Eller så är det som i natt. Hon vaknade halv fem och ville gå ut. Hon ser väldigt kissnödig ut. Hon går ut och kissar och springer in och direkt ner i korgen för att somna om. Jag kryper ner i sängen och halv 6 börjar hon trippa runt inne igen. MEN då är det inte för att hon är bajsnödig. Det hörs på stegen. Nu var hon hungrig. Och är Anka hungrig då ger hon aldrig upp. Då går hon runt, lägger sig i korgen och ligger och stampar och suckar. väldigt hörbart. Säger man åt henne att gå och lägga sig så hör hon inte och ser väldigt oförstående ut. När hon väl går och lägger sig så tar det max 15 minuter så är hon uppe igen eller stampar mer i korgen.

Saken är den att klockan står på 7 för då ska de ha frukost och medicin. Så får man spänna fast hunden i korgen efter första kissningen om den har gjort nr 2 också ? Ett spännband skulle sitta fint. Idag skulle även ett spännband sitta fint på sambon som har kastat sig hit och dit hela natten i sängen. Så nej idag är jag inte på speciellt gott humör men kamelerna sover nu fint efter frukost och medicin och vill nog inte gå upp än på ett tag.

Själv sitter jag här i ett sovande hus och kan inte somna om. Härlig start på kamelhuset :)

5 kommentarer:

Vicky sa...

Jag känner igen det där såååå väl. 05,30 varje morgon vaknar både Pipleksaken och Odågan och tycker det är dags att kliva upp. Så då släpar jag mig ut med alla tre. Väl inne igen så lägger dom sig prompt och somnar om, och där sitter jag, klarvaken men skittrött och kan inte somna om.

Asta och Iris sa...

Asta brukar ibland vilja bajsa mitt i nattet. Inte ett dugg kul men vi vågar ju inte låta bli att rasta henne då gör hon väl inne.

Grabbarna boys sa...

Inget nattapink hos oss inte...inte ens hos lille Melvin.
Däremot har Abbe inte lärt sig vad sovmorgon betyder efter drygt fyra år på denna jord.
Frukost är nog dagens viktigaste mål tycker han....uppe med tuppen och tigger mat är vad han är varenda morgon!!
Vov från grabbarna boys!

Hanna aka Lilla My sa...

Spännband är helt klart underskattat ;)

Arlo sa...

Här sovs det nätterna igenom! Vi gillar att sova och jag har en blåsa stor som en luftballong!