lördag 1 maj 2010

Valborgsmässofirandet gick bra

Det pangade inte på så mycket här i Säter. I Avesta brukar de istället vara helt vilda på valborg. Nästan så de firar in ett till nyår. Som det var lungt och skönt för att vara valborg och Maya är i fjällen så lämnade jag hundarna med husse och gick med en vän för att kolla in brasan. Tror det var första gången på alla år sedan Maya kom in i bilden. Det var väldigt skönt att komma ut lite bland folk istället för att se en rädd hund. Det gjorde mig gott. Sedan var jag hemma igen till det blev riktigt mörkt. Anka tyckte att det var lite läskigt men inte mer än att hon ville ligga med mig i datarumet och sova. Astrid hon myste med husse i sängen och brydde sig nada. Eller ja husse är ju bäst ingen protest.

Fick även ni och era hundar en lugn valborg?

3 kommentarer:

Anna sa...

Absolut en lugn valborg:-)

Här ikring finns ingen tradition av att smälla av raketer och liknande, varken på valborg eller påsk.

Iof bryr sig inte mina ett dugg så det hade nog inte gjort ngn skillnad.

Josefin sa...

Här hemma var det med lugnt som tur var :) Lotta är ju världsrädd! Fruktansvärt att se så det var riktigt skönt att inte höra en enda raket :)

Mirre sa...

Bellman var helt förstörd, vi fick åka iväg för att rasta honom, om den ena inte var inne av oss vart han jättestressad. Då husse var iväg ett kort tag så stod han och tokskällde, det spelade ingen roll att jag sade åt honom, ha skällde ändå. Han brukar tystna annars då jag säger till. Det gjorde han av ren rädsla.

Vi kikade sedan på en film då kröp han till slut under sängen, kikade till honom efter ett tag då sov han, pheew. Jättejobbig kväll var det.

JA det kan så ha varit, det vet man inte. Men det känndes ej så.

Skulle vara kul att träna med er, men svårt för mig att ta mig till Säter.

Hoppas att allt är bra?
kram

Skönt att det gick bra med dina sötisar