onsdag 19 maj 2010

Tränat med Cajsa och Ozzy

Jag och Maya hade idag en träff med Cajsa och Ozzy på gräsmattan utanför oss. Hjälpte dem lite med att försöka ge bra tips. Jag hoppas att Cajsa förstod vad jag menade. Kanske inte alltid så lätt när man knappt själv vet vad man säger ibland. Eller ju det gör man men man kanske inte anamar det själv med hunden.

Fick även prova på Ozzy själv. Cajsa fick prova Maya. Måste säga gud vilken glad hund. Så framåt och väldigt glad och stooor. Bara Cajsa kommer på vilka knappar hon ska trycka på så kommer de att bli ett väldigt duktigt par. Jag är helt säker. Sen vilken stor slabbig mun han hade. När man skulle ge honom en godis försvann ju handen i munnen hahahaha. Det är man inte heller van vid. Här bara blir hela handen avbiten. Sa till Kajsa att hon skulle akta fingrarna jag hoppas att hon inte trodde att Maya var en kannibal.

Någon mer som ville vara med och träna var Mulis. Eller träna vet jag inte men vara tillsammans med oss på gräsmattan. Kanske inte alltid den bästa störningen för en nykläckt lydnads golden. Han tyckte att Mulis var intressant och hon hade en skräckblandat förtjusning. Stod och klängde på mig mellan varverna. Grannen sa att han trodde att hon ville vara med och träna. Ja man börjar ju fundera. Älskade knäppa Mulis.

1 kommentar:

Cajsa och Ozzy sa...

Hihi nä jag tordes ju nästan inte ge maya nå godis när du gav mej den varningen. kasta lite fint till henne, hihi=) Va kul de va o läsa om vad du skrivit om ozzy!! haha ja lite slabbig mun har han, den är överallt ibland, men världens goaste. man vänjer sej ;)