lördag 15 maj 2010

2 nöjda nybadade hundar

Det hör inte till vanligheten här hemma. Tror de senast badade i sjön förra året. Ja det är nog faktiskt sant. Kanske får börja göra det lite oftare känner jag. Hur ofta brukar ni bada era hundar?

Men de verkar oförskämt nöjda. Ordentligt med motion. Tror faktiskt att Maya har lite träningsvärk. Mätta efter kvällmaten med hundkulor, vov och blodpudding. Bortskämda ja visst :) Nu ligger de och tuggar på varsit ben. Hör inte heller till vanligheten att Maya mumsar ben. Så hon måste vara otroligt nöjd över situationen. Bara att fortsätta i samma anda då alla andra dagar.

Anka är föresten i fjällen och myser med mormor om ni funderar varför inte hon nämns. Hon har det oförskämt bra har jag fått rapport om :) Anka älskar sin mormor och morfar

3 kommentarer:

Carina sa...

Setesh är en riktig badkruka! Han var jättearg på vattnet som lät konstigt och skvalpade..

Anna sa...

Låter som ni har det mysigt. Nöjda, trötta och bentuggande hundar är härligt :-)

Jag badar mina 1 gång i månaden. Men jag är oxå mkt nojjig för smutsiga hundar :-P

Tassintryck sa...

Hej! Badar pudeln vid behov. Hon har kvalsterallergi och även mot pollen och gräs. Jag ser när hon börjar klia sig och mjälla, då är det dags... varje till varannan vecka. De andra två blir en gång i veckan efter simmet :-). Sedan händer det att både pudeln och whippeten rullar sig i div äckligheter ute och då får man bryta från mönstret och duscha ytterligare för då vill man INTE gosa med dom, usch ;-).Och du, mina hundar är ganska bortskämda de också så jag är helt inne på din linje med blodpudding etc ;-)
Ha det så bra!
Kram från mig
/maria